Ads 468x60px

30 Eylül 2014 Salı

Film Tavsiyesi - Timecrimes: Suç Zamanı


Zamanda Yolculuk filmlerini seviyorsanız, bu film kaçmaz...



Filmin Orjinal Adı:Los cronocrímenes
Imdb Puanı:7,2
Benim Puanım: 8,0

4 kişilik filmde, oyunculardan biri de filmin yönetmeni Nacho Vigalondo.

Film izlemesi oldukça keyifli. Yer yer gerilirken, yer yer de kahkayı basabiliyorsunuz. Aman siz siz olun, dikkatlice takip edin filmi, zira 2. kez izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Filmin konusu:

Hector yeni evinin bahçesinde dürbünle ormanı incelerken, ormanın içinde soyunan bir kadın fark eder. Karısı yeni ev için alışverişe çıktığı sırada, Hector'da soyunan kadına doğru yol almaya başlar.


Kadını yerde çıplak, bilinçsiz bir şekilde uyurken bulur. Kadına uzaktan taş atıp uyandırmaya çalışırken yüzü bandajlı, ürkütücü bir adam Hector'a makasla saldırır ve kolunu yaralar.


Hector tabi panik...Koşarak uzaklaşırken ilginç bir karargaha sığınır ve karargahtaki adam bandajlı adamdan saklanması için onu bir makine içine saklar ki daha sonra bu makinenin bir Zaman makinesi olduğunu öğreniyoruz.

Hector zamanda 90 dakika geriye gider. Ama bilim adamı arkadaş der ki "Her şeyi birebir yaşaman gerekiyor. "En ufak değişiklik zamanda bir çok olayın değişmesine neden olur." (Bu kısım tıpkısı aynısı Geleceğe Dönüş mantığı)

Bir İspanyol filmi olan "Suç Zamanı" size öyle muhteşem görsel efektler falan sunmuyor. Ama gerçekten hoş bir 90 dakika vaat ediyor.

İzlemeye bekleriz efendim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe