Ads 468x60px

3 Ekim 2013 Perşembe

Ahoy !

Ne zamandır aklımda olan, ama bir türlü başlayamadım bu işe de, ilk adımımı atıyorum nihayet..
Çok yakın bir dostum uyarmıştı beni baştan. Blog yazmak disiplin işi, sürekli takip ve özveri ister diye. Ne yalan söyleyeyim gözüm korktu daha başlamadan. Bu güne kadar erteledim. Ama korkunun ecele faydası yok.. Başlamak da yolun yarısına ulaşmak demek madem, hadi kolları sıvayalım o zaman.
Bu blogta YEMEK TARİFLERİ yok.  Ama olabilir de. Bu blogta MODA yok. Ama olabilir de. Bu blogta GEZİ REHBERİ yok. Ama olabilir de.
Yani aslında canım o an ne isterse, o var bu blog’da. En çok da oğlum var. Bir blog yapma hevesimi en çok ortaya çıkaran sebep, anılarımızı, yaşadıklarımızı ve yaşayacaklarımızı kayıt altında tutma ihtiyacı hissettiğim en büyük maceram oğlum.

Uzunca Ben:
Soğuk bir kış gecesinde (hep soğuk olur zaten) dünyaya geldim. Bundandır herhalde ki yazlardan çok kışları severim ben.
Soğuk bir dünyaya sıcakkanlı bir şekilde girişimi yaptım ve bu süreç içerisinde evlat oldum, mühendis oldum, eş oldum ve en önemlisi anne oldum.
Burak adında yaramaz, huysuz, zıpır ve çok sevimli oğlumla en zor ve en güzel yıllarımızı yaşıyoruz şimdi.
"Nerelisin" sorusuna hiçbir zaman cevap veremem. Bence insan sadece kendini ait hissettiği yerdendir. Ben Gölcük’e aitim. 99 yılında 15 yaşıma kadar yaşadığım yerde sadece evimi bıraktım geride...Geri kalan herşey hala benimle.
İstanbul'da çalışıyorum, yaşıyorum. Tüm nimetlerinden ve olumsuzluklarından bol bol yararlanıyorum bu şehrin. Bir gün tası tarağı toplayıp gitmek isterken, ertesi gün "başka İstanbul yok" derken buluyorum kendimi.. Hem çok seviyorum hem hiç sevmiyorum. İlişki durumumuz “karmaşık” anlayacağınız.
Seyahat etmeyi, seyahatlerde kitap okumayı, geceleri film/dizi izlemeyi çok severim. Ayrıca puzzle tutkunuyum. Gerçi Burak’tan sonra bu tutkuma ara verdim. Malum, binlerce küçük parça… İllaki biri yere düşer. Sen arasan bulamazsın ama Burak eliyle koyduğu gibi bulup yer falan... Biraz büyüsün bu tutkumu onunla paylaşmaya çok hevesleniyorum.
Şimdilik bu kadar "ben" yeter. Zaten yazılarımda daha çok "ben" bulacaksınız hatta belki "ben" olacaksınız... 

2 yorum:

  1. n.ıspanak blogger olmuş!
    OMG! <3

    YanıtlaSil
  2. Denizciğim
    Yazını ve her zamanki içtenliğini çok beğendim.Rumuzum kuş pisliği Fakat annesiyim.Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.Öpüyorum

    YanıtlaSil

 

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe