Ads 468x60px

24 Ekim 2013 Perşembe

Film Tavsiyesi - Saksı olmanın faydaları

Çok övgü almış olabilir. Ama ben çok mu beğendim? Hayır… Bir kere kendimden ya da çevremden pek bir şey bulamadım filmde. Ağır işleyen ve sonu pek bir şeye bağlanmayan bir konusu var.

Yine de filmin müzikleri ve bazı cümleler çok çarpıcı. Sırf bunun için bile izlenebilir aslında.IMDB puanı da göz ardı edilemezdi:8.00



Ama açıkçası 1 seneye kalmaz bu filmi izlediğime dair hiçbir iz kalmaz bende.

Charlie sorunlu bir genç. Sorunlarının kaynağı filmin sonuna doğru yüzeysel bir şekilde hızlıca anlatılıyor. Ama filmin başında yalnız ve içine kapanık bir karakter görüyoruz. Lisede tanıştığı iki arkadaşıyla birlikte yavaş yavaş açılmaya başlıyor. Bunlardan biri de Emma Watson. Ne güzel hatundur o öyle… Maşallah Allah sahibine bağışlasın :)

Film boyunca bahsedilen “The Tunnel Song” var. Hani böyle arabadayken çok sevdiğiniz bir yerden geçtiğinizde radyoda güzel şarkı çalsın istersiniz ya. Bu da öyle bir şey. Tünelden geçerken bilmedikleri bir şarkı çalıyor ama çok beğeniyorlar. Film boyunca bu şarkıyı arıyorlar. Filmin sonunda da açıklanıyor. David Bowie’den Heroes’muş meğer. Cuk oturmuş bence.


Kaliteli müzik bir filmi size beğendirebiliyor ve hafızanızda iyi etki bırakabiliyor…

Mutlaka izleyin, aman es geçmeyin demeyeceğim ama bir şans verebilirsiniz. Özellikle içine kapanık biriyseniz, ”elbet bir gün birileri de benim kabuğumu kırmayı başarabilecektir” diyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe