Ads 468x60px

3 Aralık 2014 Çarşamba

Kusursuz Kaçış - Korku Filmini İzlemek değil, Yaşamak

İstanbul'da çok moda olan kaçış oyunları tecrübelerimi daha önce sizinle paylaşmıştım. 

Geçen hafta da Kadıköy'ün en merkezi yerlerinden birinde bulunan "Kusur Kaçış" a davet edildik ve kaçış tecrübelerimize bir yenisini daha ekledik.

Kusursuz Kaçış'ın  oynadığımız diğer oyunlardan en büyük farkı; teması. Korku içinde bulmacaları çözüyorsunuz. Yani sadece beyninizi değil cesaretinizi de sınamış olacaksınız:)


Korku filmlerini izlerken ahkam keseriz ya, "o odaya girilir mi öleceksin, ya da o kutu açılır mı hiç deli misin?" gibi, el mahkum olunca hepsini yapıyorsunuz :) . Bir "Halka", bir "Testere" filmindeymişçesine hissederken, ipuçlarına anlam katıp evden kaçmaya çalışıyorsunuz. 
Akşam geç saatte oyuna katılmış olmamız da heyecanımızı bir tık daha arttırdı ama her şeye rağmen son dakikalarda hayatımızı kurtarıp kaçmayı başardık.


Her odaya girerken arka fonda çalan gerilim müziğinin sesinin yükselmesi, sesli uyarılardaki o ürkütücü ses tonu, fotoğraflar, dekorlar...Ah neler gördü bu gözler :)




Biz ekip olarak çok keyif aldık. Korku temasının sonuna kadar hakkını veren ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar özenle tasarlamış olan ekip; elinize sağlık :)

Bence bu deneyimi mutlaka yaşayın ve Kusursuz Kaçış'ta bir korku filminin baş kahramanı olmaya hazır olun. 



Önceki Kaçış Oyunu tecrübelerimi merak ederseniz:

Bknz: Istrapped 
Bknz: Tuzak




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe