Ads 468x60px

15 Ekim 2014 Çarşamba

Burak ve Hayvan Sevgisi

Dikkat Ağır Mesaj içerir:

Hayvan sevgisi önemli... Çünkü eğer son derece masum, zararsız, yaşadığımız dünyaya hizmet eden hayvanları sevemiyorsak, bin bir türlü huyu olan insanları nasıl sevebiliriz ki?

Üstelik yapan-bilir; bir sokak hayvanına yuva vermek, onunla yemeğini paylaşmak, dertleşmek... gibi davranışlar size çok yoğun duygular yaşatıyor ve insan olmanın en güzel yanlarından birine şahit oluyorsunuz.

İşte biz de bu nedenlerle Burak'ın hayvan ilişkilerini geliştirmesine özen gösteriyoruz. Kedileri, köpekleri, kuşları hatta karınca, salyangoz ve tırtılları tanıtıyoruz ve onlara zarar vermeyip, koruyup kollaması gerektiğini öğretmeye çalışıyoruz.

2 yaşındaki minik Burak'ın hayvan sevgisinden bazı kesitler var elimizde :) Bence izlemeye değer, peki ya sizce?

Kargalar ve Burak:

Köpekler ve Burak:

Kediler ve Burak:

Uzaylı Tırtıl ve Burak: 


2 yorum:

  1. benim minik kuzum büyümüşş :) artık yeni doğanlara öğretecek :)

    YanıtlaSil
  2. Çok doğru,hayvan sevgisi şart. Beyaz bahçeye indiğinde, karıncaları ve salyangozları takip ediyor, onlara gülüyor, kendi kendine eğleniyor. Evde ise Sofi'miz var, onu beslemeyi seviyor,üstüne çıkıyor, seviyor,arada da vuruyor tabi (Soficik birçok kez korkuyor). Dün akşam gördüğüm sahne ise şuydu; Beyaz masanın altına yatmış, Sofi onu yalıyor,bizimki kahkahalarla gülüyor. Dolayısıyla bende gülüyorum ve mutlu oluyorum. Çocuklarımızı hayvanlardan uzaklaştırmayalım.

    YanıtlaSil

 

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe